Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
varilamyskakasicku uvařila 1. 6. 2014 18:13 Dvoubarevný (jahodový a kokosový) nepečený cheesecake 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 1. 6. 2014 18:13 Dvoubarevný (jahodový a kokosový) nepečený cheesecake 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 1. 6. 2014 18:13 Dvoubarevný (jahodový a kokosový) nepečený cheesecake 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
18 foto Jídlo ve vlacích Českých drah může být zážitkem, říká šéfkuchař Tomáš Popp. Vždyť ho připravuje kuchařská reprezentace