Nadýchané řezy šmórin se šlehačkou a zakysanou smetanou: Připravíte je snadno i bez vážení a pochutná si na nich každý
Jak se starat o angrešt na jaře? Kromě správného prořezání potřebuje i dobré přihnojování, třeba výluhem z kopřiv
Kopřivový sirup zastudena: Jarní vzpruha je nabitá vitaminy a minerály, kopřivy den louhujeme a další příprava už je snadná
mika59 uvařila 25. 9. 2018 11:01 Dýně zapečená se slaninou, nivou a semínky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 25. 9. 2018 11:01 Dýně zapečená se slaninou, nivou a semínky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 25. 9. 2018 11:01 Dýně zapečená se slaninou, nivou a semínky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 25. 9. 2018 11:01 Dýně zapečená se slaninou, nivou a semínky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Řídká kaše bryja, prastaré jídlo Slovanů i Keltů, je vynikající s hruškami a s jablky. Vylepšíme ji smetanou nebo oříšky
Banana bread bez cukru: Vláčný banánový chlebíček voní skořicí a cukr není třeba, stačí jen sladké přezrálé banány