Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
spagetka uvařila 5. 10. 2013 15:00 Dýňová bublanina s borůvkou a citrusovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 5. 10. 2013 14:52 Dýňová bublanina s borůvkou a citrusovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 5. 10. 2013 14:50 Dýňová bublanina s borůvkou a citrusovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 5. 10. 2013 14:50 Dýňová bublanina s borůvkou a citrusovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 5. 10. 2013 14:50 Dýňová bublanina s borůvkou a citrusovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Grilování má své zásady: Maso musí před přípravou odpočívat, přemíra tuku škodí chuti, stejně jako vidlička