Jak na tradiční pampeliškový med: Voní po citronu a bylinkách a postup krok za krokem zvládne i začátečník
Která část rebarbory je jedlá? Využít lze pouze správně tepelně upravené řapíky, listy jsou ve větším množství jedovaté
Rok po vítězství v Peče celá země Vojtěch Vrtiška stále váhá, zda bude cukrářem nebo lékařem: Vše ukáže čas, říká
adela73 uvařila 20. 9. 2018 18:46 Dýňová polévka veganská 0 0 Zobrazit detail Dýňová polévka veganská Okomentovat
Valašská kyselica je regionálním zázrakem: Léčí z kocoviny, zasytí a zahřeje. Navíc je snadná na přípravu a skvěle chutná
Jak připravit nejlepší svařené víno? Kromě kvalitního vína nesmí chybět plátek citronu a správná směs voňavého koření
Makové buchty podle babičky moderátorky Laďky Něrgešové: Jsou krásně vláčné, voní rumem a chutnají božsky