Rýžový nákyp od Josefa Maršálka: Zapomenete na školní jídelnu, tohle je sladký poklad s pořádnou bílkovou peřinou
Kynuté omelety podle babičky Boženky od cukráře Josefa Maršálka: Jsou krásně nadýchané a s džemem chutnají božsky
Holka u plotny peče: Velikonoční svěceník z kynutého těsta voní vanilkou a citronem a je úžasně nadýchaný
petram uvařila 6. 7. 2014 16:39 Dýňové nočky s lososem a „sýrovou“ omáčkou bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 6. 7. 2014 16:38 Dýňové nočky s lososem a „sýrovou“ omáčkou bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 6. 7. 2014 16:36 Dýňové nočky s lososem a „sýrovou“ omáčkou bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 6. 7. 2014 16:36 Dýňové nočky s lososem a „sýrovou“ omáčkou bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 6. 7. 2014 16:36 Dýňové nočky s lososem a „sýrovou“ omáčkou bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
I dezert ze starého chleba může být úžasný: Chlebový pudink nahradí naši žemlovku. Víme, jak jej připravit!
9 foto Samosběr melounů 2024: Na Moravě se prodávalo kilo za 5 Kč, u Prahy teď stojí kilo 10 Kč a na výběr jsou různé odrůdy
MasterChef Česko 2022: Jak zajistit, aby bylo suflé dokonale nadýchané a nesrazilo se? Důležité je správné šlehání i vymazání formy