Kopřivová jícha aneb Výluh z kopřivy: Zázračné hnojivo na keře i zeleninu funguje i jako postřik na mšice a je úplně zadarmo
Tajemství dokonalého vejce natvrdo: Důležitá je délka vaření i stáří vejce, na snadné oloupání existuje mnoho triků
Mrkvová hrnková bábovka s rozinkami a vlašskými ořechy je krásně vláčná, voní skořicí a zvládne ji i začátečník v pečení
nicol.n uvařila 30. 9. 2016 11:03 Dýňové pirohy plněné bylinkovým tvarohem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
nicol.n uvařila 30. 9. 2016 11:02 Dýňové pirohy plněné bylinkovým tvarohem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
13 foto Buchty po ránu: Ovocné taštičky podle Josefa Maršálka jsou báječně křehké, krásně voní anýzem a úplně se rozplývají na jazyku