Holka u plotny radí: Hummus s medvědím česnekem je skvělá jarní vzpruha, která se hodí nejen na svačinku
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
JanaDorazinova uvařila 23. 5. 2012 19:43 Džem z rebarbory s banánem a pomerančem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 23. 5. 2012 19:43 Džem z rebarbory s banánem a pomerančem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 23. 5. 2012 19:43 Džem z rebarbory s banánem a pomerančem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 23. 5. 2012 19:43 Džem z rebarbory s banánem a pomerančem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Havelské posvícení provoní malé ořechové koláčky. Pečené podle původního staročeského receptu chutnají božsky
Jak v obchodě poznat kvalitní majonézu do salátu? Důležitý je hlavně druh oleje a obsah žloutků, vysoká cena nemusí hrát roli