Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
Tereza Bebarová upekla banánovou bábovku s čokoládou: Je super jednoduchá, vláčná a neskutečně dobrá, říká herečka
isindy uvařila 25. 11. 2010 20:24 Fáš z krůtích prsou zapečený se žampiony, paprikou a cuketou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 25. 11. 2010 20:03 Fáš z krůtích prsou zapečený se žampiony, paprikou a cuketou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 25. 11. 2010 20:03 Fáš z krůtích prsou zapečený se žampiony, paprikou a cuketou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 25. 11. 2010 20:03 Fáš z krůtích prsou zapečený se žampiony, paprikou a cuketou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kdy sklízet brambory? Záleží na odrůdě, ale vadnoucí a zaschlá nať je jasným pokynem vzít rycí vidle a pustit se do toho
Jídelní rozmary slavných: Sharon Stoneová pro krásnou postavu nepije alkohol a miluje lososa na asijský způsob