uvařil 15. 11. 2010 11:03
Fazolky ve studené vodě necháme vychladnout, aby nezhnědly
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 15. 11. 2010 11:03
Fazolky ve studené vodě necháme vychladnout, aby nezhnědly
uvařil 15. 11. 2010 11:02
Přepůlené fazolky uvaříme
uvařil 15. 11. 2010 11:02
Řádně smícháme všechny ingridience, aby se spojily
uvařil 15. 11. 2010 11:02
Můžeme podávat a baštit
Deset nejstrašidelnějších jídel světa: Na hadí polévku, smaženou tarantuli nebo oční bulvy tuňáka si troufnou jen ti nejotrlejší
Studentské carpaccio aneb Gothaj s cibulí frčel v hospodách před lety a opět se vrací na výsluní
Cukrář Josef Maršálek: Ve StarDance budu žít každou minutu, jako by měla být poslední. Na záhul jsem zvyklý