Holka u plotny radí: Hummus s medvědím česnekem je skvělá jarní vzpruha, která se hodí nejen na svačinku
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
Ivana79 uvařila 28. 5. 2011 12:24 Filet z lososa s chřestem a maltézskou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivana79 uvařila 28. 5. 2011 12:23 Filet z lososa s chřestem a maltézskou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivana79 uvařila 28. 5. 2011 12:21 Filet z lososa s chřestem a maltézskou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jurgen.k uvařil 3. 12. 2010 19:22 Filet z lososa s chřestem a maltézskou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
20 foto V Praze si můžete sami natočit „zmrzku“. Nás vyšel plný kelímek zhruba na dvě stovky a takhle to probíhalo
Dokonalý houbový guláš je nejlepší z hříbků. Chuť a barvu zvýrazní velké množství cibule a sladká paprika, guláš se konzumuje jen čerstvý