Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
rybarka007 uvařila 27. 10. 2022 13:07 Filet z mořské štiky na másle se salátem z červené řepy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 6. 2. 2012 11:39 Filet z mořské štiky na másle se salátem z červené řepy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Husí krev v konzervě stála 6 Kčs. Nejlepší byla na cibulce a připravovala se z ní i prdelačka