Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Bibinka uvařila 13. 7. 2010 13:00 Fleky s bylinkama 0 0 Zobrazit detail Fleky s bylinkama Okomentovat
Bibinka uvařila 13. 7. 2010 13:00 Fleky s bylinkama 0 0 Zobrazit detail Fleky s bylinkama Okomentovat
Bibinka uvařila 13. 7. 2010 13:00 Fleky s bylinkama 0 0 Zobrazit detail Fleky s bylinkama Okomentovat
Bouřkový úplněk přinese zátěž organismu: Opatrně s některými jídly, radí astroložka, odnesla by to vaše játra i střeva