Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
Ivace64 uvařila 26. 10. 2017 19:01 Flíčky zapečené s vepřovým masem a lesními houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 26. 10. 2017 19:01 Flíčky zapečené s vepřovým masem a lesními houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 26. 10. 2017 19:01 Flíčky zapečené s vepřovým masem a lesními houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 26. 10. 2017 19:01 Flíčky zapečené s vepřovým masem a lesními houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kysané zelí může vydržet i rok. Základem je správný výběr zelí, důsledná hygiena a důležitý fígl s vodou
Pečené kotlety na česneku s hořčicí a zeleninou na bílém víně Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 sabipupp