Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
Eliza uvařila 28. 10. 2013 14:56 Focaccia s rozmarýnem a černými olivami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 28. 10. 2013 14:55 Focaccia s rozmarýnem a černými olivami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 28. 10. 2013 14:54 Focaccia s rozmarýnem a černými olivami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 28. 10. 2013 14:54 Focaccia s rozmarýnem a černými olivami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
11 foto Řecký koláč portokalopita podle Josefa Maršálka: Snadný moučník voní mandlemi a je vláčný díky pomerančovému sirupu