Lahodné telecí s hříbkovou omáčkou podle Jana Punčocháře: Maso bude krásně šťavnaté, když dodržíte přesný postup
Tyhle 3 bleskurychlé pomazánky z pomazánkového másla milují všichni: Česneková, papriková a sýrová zmizí hned
Jakou mouku zvolit do trojobalu na štědrovečerní řízky: Víme, kam zaručeně sáhnout a jak si nepokazit sváteční chvíle
michsamant uvařila 15. 2. 2016 13:09 Francouzské brambory podle mojí maminky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 22. 1. 2010 12:55 Francouzské brambory podle mojí maminky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 22. 1. 2010 12:54 Francouzské brambory podle mojí maminky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 22. 1. 2010 12:53 Francouzské brambory podle mojí maminky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
6 foto Holka u plotny zavařuje: Jablečné želé podle 100 let starého receptu skvěle ochutí palačinky i lívance a snadno se dělá
French financiers: Vláčné francouzské koláčky chutnají skoro jako makronky. Jsou jednodušší a specifickou vůni jim dodá hnědé máslo