uvařila 20. 2. 2011 21:38
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 2. 2011 21:38
uvařila 20. 2. 2011 21:38
uvařil 20. 2. 2011 08:59
Vcelku - nerozkrojený
uvařil 20. 2. 2011 08:59
Struktura. Střída a kůrka
uvařil 20. 2. 2011 08:59
Po vytažení z pece je povrch napnutý, po vychladnutí trochu zkrabatí.
Staročeská uhlířina je dokonalý pokrm ze zbytků. Kombinace brambor a nočků ze speciálního těstíčka zasytí i skvěle chutná
Sladká americká kuchyně: Limetkový koláč nebo čokoládové sušenky nemají chybu. Takhle si je připravíte snadno i doma
Svatý Václav si pochutnával na mase se sladkými omáčkami i na kaších, a protože měl rád víno, zakládal vinice