Velikonoční slaný mazanec nadchne ty, kteří si nepotrpí na sladké. Jeho chuť vylepšuje slanina, sýry a čerstvé bylinky
Kike Ciperka uvařila 21. 10. 2021 17:29 Gnocchi s kuřecím masem, špenátem, taveným sýrem a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kike Ciperka uvařila 21. 10. 2021 17:29 Gnocchi s kuřecím masem, špenátem, taveným sýrem a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kike Ciperka uvařila 21. 10. 2021 17:29 Gnocchi s kuřecím masem, špenátem, taveným sýrem a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Český kuchařský tým přivezl z prestižní světové soutěže bronz. Kouč Petr Hajný vysvětlil, jak náročné klání probíhalo
Na dvoře Rudolfa II: O půstu se jedly palačinky ze štičích jiker a úhoř se pekl nadívaný kapřím masem