Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
Eliza uvařila 14. 8. 2012 16:30 Gnocchi se slaninou a švestkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 14. 8. 2012 16:30 Gnocchi se slaninou a švestkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 14. 8. 2012 16:30 Gnocchi se slaninou a švestkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 14. 8. 2012 16:30 Gnocchi se slaninou a švestkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat