Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
tejaja uvařila 22. 9. 2012 18:15 Gratinované brambory s cuketou a mrkví 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 22. 9. 2012 18:15 Gratinované brambory s cuketou a mrkví 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 22. 9. 2012 18:15 Gratinované brambory s cuketou a mrkví 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 22. 9. 2012 18:14 Gratinované brambory s cuketou a mrkví 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
V červenci déšť a slunečná pohoda – hojná bude úroda. Staré pranostiky našich předků se těší oblibě dodnes