Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
danielle72 uvařila 23. 8. 2014 17:29 Grilované hrušky s čokoládovo-balsamicovou redukcí a krémem z gorgonzoly 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 23. 8. 2014 17:29 Grilované hrušky s čokoládovo-balsamicovou redukcí a krémem z gorgonzoly 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaké potraviny nás zchladí v horkých dnech? Skvělé jsou okurka, tvaroh i mléko, překvapí cibule a ovčí sýr
Galantnost nesmí zemřít, říká odborník na etiketu Ladislav Špaček. Připomíná také, kdo si v restauraci sedá první a kdo platí
Kuřecí prsa v citronovém pepři,na hlívě ústřičné Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 Anna Kocikova 35 min