uvařil 11. 5. 2011 20:07
grilujeme dokud není slanina křupavá - cca 10 minut
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 11. 5. 2011 20:07
grilujeme dokud není slanina křupavá - cca 10 minut
uvařil 11. 5. 2011 20:06
zarolujeme a spíchneme jehlou
uvařil 11. 5. 2011 20:04
Na každý plátek anglické dáme chřest
uvařil 11. 5. 2011 20:03
Chřest vaříme 10 minut v osolené a okořeněné vodě
uvařil 11. 5. 2011 20:03
anglickou slaninu posypeme kořením
uvařil 11. 5. 2011 20:03
Ve starověku mu přezdívali jablko bláznů. Víte, že lilek ve skutečnosti není zelenina?
Lanýžový olej fantasticky dochutí rizoto i míchaná vajíčka. A stačí ho jen pár kapek!
Na zeleninové špagety potřebujete jen jednu vychytávku. Ty nejlepší vyrobíte z cukety, brambor nebo červené řepy