Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
dzungila uvařila 23. 1. 2013 20:33 Guláš z vepřového masa s bramborami a houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
dzungila uvařila 23. 1. 2013 20:32 Guláš z vepřového masa s bramborami a houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
dzungila uvařila 23. 1. 2013 20:32 Guláš z vepřového masa s bramborami a houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Laďka Něrgešová ukázala, jak na nejlepší bábovku: Jde o zlatý fond mého pečení, chlubí se známá moderátorka
Co se jedlo na Vánoce v Americe? V 17. století byla v oblibě labuť nebo jeseter, na jídelníčku už tehdy byl pečený krocan
Vaječná omeleta a tuňáková pomazánka v jednom: Zvláštní kombinace vytvoří skvělou a rychlou snídani s jedinečnou chutí