uvařila 26. 10. 2013 20:43
Podlijeme horkou vodou a uvaříme doměkka.Poté přidáme zbylou šťávu z guláše a provaříme.Dochutníme a podáváme s pečivam
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 10. 2013 20:43
Podlijeme horkou vodou a uvaříme doměkka.Poté přidáme zbylou šťávu z guláše a provaříme.Dochutníme a podáváme s pečivam
uvařila 26. 10. 2013 20:43
Nakrájíme si suroviny.osmahneme cibuli se slaninou,přidáme uzeninu,promícháme a osmahneme.Dále přidáme brambory a papriku
uvařila 26. 10. 2013 20:42
uvařila 26. 10. 2013 20:42
Použité suroviny
uvařila 26. 10. 2013 20:42
Gulášová polévka s použitím šťávy z guláše
Jak na fantastické červené zelí ke svatoštěpánské kachně? Skvělou chuť zajistí jablka a svařené víno
Této potraviny nevědomky sníte až kilogram týdně. Dejte si na ni ale pozor!
10 nejlepších receptů z medvědího česneku: První jarní bylinka se hodí do pomazánek, placek i polévek