uvařila 29. 8. 2012 20:35
Dobrou chuť!
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 8. 2012 20:35
Dobrou chuť!
uvařila 29. 8. 2012 20:23
dáme péct v jednom pekáči....tady byly ještě vepřové plátky
uvařila 29. 8. 2012 20:23
Gyrosové kuře z jednoho pekáče s "plesnivýma bramborama"
uvařila 29. 8. 2012 20:23
Gyrosové kuře z jednoho pekáče s "plesnivýma bramborama"
Zjistili jsme, kolik přílohy dostaneme uvařením 100 g syrové. Pohanka zvětší objem až 4x, rýže 2,5x, nejméně vytěžíme z brambor
Rakouský trhanec: Lahodný nepořádek na talíři miloval i císař Franz Josef I.
Šťouchané brambory: Jednoduchá klasika s osmaženou křupavou cibulkou a čerstvými bylinkami chutná fantasticky