Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
Tereza Bebarová upekla banánovou bábovku s čokoládou: Je super jednoduchá, vláčná a neskutečně dobrá, říká herečka
Eliza uvařila 30. 9. 2011 18:14 Hanger steak s přelivem ze zeleného pepře 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 30. 9. 2011 18:13 Hanger steak s přelivem ze zeleného pepře 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 30. 9. 2011 18:12 Hanger steak s přelivem ze zeleného pepře 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 30. 9. 2011 18:12 Hanger steak s přelivem ze zeleného pepře 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 30. 9. 2011 18:12 Hanger steak s přelivem ze zeleného pepře 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nadýchané pečené palačinky Dutch Baby ohromí chutí i originálním vzhledem, o který se postará vysoká teplota