uvařila 16. 1. 2011 22:05
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 1. 2011 22:05
uvařila 8. 11. 2010 16:33
dobrou chuť!!
uvařila 8. 11. 2010 16:32
osmažíme ze všech stran
uvařila 8. 11. 2010 16:32
v těstíčku
uvařila 8. 11. 2010 16:31
obalíme v mouce
uvařila 8. 11. 2010 16:31
uvařila 8. 11. 2010 16:31
uvařila 8. 11. 2010 16:30
uvařila 8. 11. 2010 16:30
uvařila 8. 11. 2010 16:30
směs do masa
Anna Jagellonská: „Matka národa“ měla každý den na talíři hovězí vývar, často i úhoře, volavku nebo jeřába
Na dvoře Rudolfa II: O půstu se jedly palačinky ze štičích jiker a úhoř se pekl nadívaný kapřím masem
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice: Příprava se dá zvládnout v pohodě i v panelákovém bytě. Ta chuť za to rozhodně stojí