uvařila 18. 8. 2014 11:24
Bílek je hezky pevný,žloutek je tekutý.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 8. 2014 11:24
Bílek je hezky pevný,žloutek je tekutý.
uvařila 18. 8. 2014 11:24
Vařečku protáhneme oušky v sáčku, sáček vložíme do vroucí vody a slabým varem vaříme 4-5 minut.Sáček opatrně vyjmeme,rozstřihneme a vejce přemístíme na talíř.
uvařila 18. 8. 2014 11:24
Suroviny nakrájíme nadroboučko.Do vymazaného sáčku dáme bylinky,1/2 nakrájených surovin a vyklepneme vejce.Okořeníme,dáme druhou 1/2surovin a sáček zauzlíkujeme
uvařila 18. 8. 2014 11:23
Detail na řezu
uvařila 18. 8. 2014 11:23
"Hemenex"bez smažení
uvařila 18. 8. 2014 11:23
Jahody se šlehačkou: Královská delikatesa je už 150 let oficiálním dezertem Wimbledonu. A platí pro ni tahle přísná pravidla
Recepty z pohádek: Jak vařit bez soli lépe než král Já I. a jeho rádce Atakdále
Hitem sociálních sítí jsou tyhle smažené hermelínové kuličky v listovém těstě. Autor nafotil i postup krok za krokem