Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Hella uvařila 30. 12. 2013 15:40 Hermelínová pomazánka do slaného dortu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hella uvařila 30. 12. 2013 15:38 Hermelínová pomazánka do slaného dortu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hella uvařila 30. 12. 2013 15:33 Hermelínová pomazánka do slaného dortu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hella uvařila 30. 12. 2013 15:33 Hermelínová pomazánka do slaného dortu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hella uvařila 30. 12. 2013 15:33 Hermelínová pomazánka do slaného dortu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
„Vzorná kuchařka“ Bohumila Jermářová: Křupavé cukroví zaječí uši si podle jejího 130 let starého receptu upečeme i dnes
Pohár s banánem a čokoládou nezevšední. Mleté oříšky a strouhaná čokoláda na dně sklenice dodají jiný rozměr chuti