uvařil 17. 3. 2011 18:33
mrkev nastrouháme nahrubo a přidáme k podušené směsi.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 17. 3. 2011 18:33
mrkev nastrouháme nahrubo a přidáme k podušené směsi.
uvařil 17. 3. 2011 18:30
cibulku nakrájíme najemno a osmahneme
uvařil 17. 3. 2011 18:30
hlívu i žampiony nakrájíme a přidáme k cibulce
uvařil 17. 3. 2011 18:30
Lasagne z jedné pánve jsou hitem internetu: Nepotřebujete na ně bešamel, přitom báječně chutnají a hotové jsou do půl hodiny
10 nejlepších receptů na „zeštíhlující“ polévky: Najezte se, zahřejte se a zhubněte!
Vyrobili jsme doma žužu jako z pouti: S jahodovou příchutí vyšlo jen na 20 Kč, chutná skvěle a je bez chemie