Kynuté omelety podle babičky Boženky od cukráře Josefa Maršálka: Jsou krásně nadýchané a s džemem chutnají božsky
Holka u plotny peče: Velikonoční svěceník z kynutého těsta voní vanilkou a citronem a je úžasně nadýchaný
Jak na jaře vysadit jahody? Potřebují slunné stanoviště, správnou zálivku a přihnojování ve vhodnou chvíli
papa1649 uvařil 19. 12. 2013 10:27 Holandský řízek "Groningen" 0 0 Zobrazit detail obalené řízky Okomentovat
papa1649 uvařil 19. 12. 2013 10:27 Holandský řízek "Groningen" 0 0 Zobrazit detail Holandský řízek Okomentovat
Louis de Funès byl gurmán. Nepohrdl ale vepřovými ledvinkami nebo zelňačkou a sám si pěstoval bio zeleninu
Jak poznat dobrý meloun? Plnou zralost a tak akorát sladkou chuť prozradí tvar plodu, barva slupky i pravidelnost pruhů
Jídelníček čínského diktátora Mao Ce-tunga: Rybí hlava plněná tofu, prorostlý bůček a pálivá paprika ke každému jídlu