Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
varilamyskakasicku uvařila 18. 3. 2013 21:55 Houby, plněné a zapečené se zakysanou smetanou a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 18. 3. 2013 21:55 Houby, plněné a zapečené se zakysanou smetanou a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 18. 3. 2013 21:55 Houby, plněné a zapečené se zakysanou smetanou a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 18. 3. 2013 21:55 Houby, plněné a zapečené se zakysanou smetanou a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Polévky v 19. století pomáhaly léčit choleru, oblíbený byl oukrop nebo bramboračka, na nohy stavěla silná polévka podle Rettigové