uvařila 2. 10. 2013 16:12
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 10. 2013 16:12
uvařila 2. 10. 2013 16:12
V papiňáku na pařáku vaříme 5minut,na přichycení víček
uvařila 2. 10. 2013 16:12
Dolijeme zbytkem tekutiny z hřibů a zavíčkujeme
uvařila 2. 10. 2013 16:11
V nové čisté a osolené vodě znova vaříme 10 minut. Sklenice naplníme do 3/4 hustou směsí
uvařila 2. 10. 2013 16:09
Směs klouzků a václavek
uvařila 2. 10. 2013 16:09
Houby chvíli povaříme ve větším množství vody,poté na cedníku propláchneme
uvařila 2. 10. 2013 16:09
Houby ve slaném nálevu
Letem masovým světem: Vše co potřebujete vědět o hovězím. Jak ho vybrat, jak zamrazit i na co se která část při vaření nejlépe hodí
Pečeme s Ivou: Maličké křehké rohlíčky můžete plnit oblíbenými sladkými náplněmi. Upečené jsou raz dva!
Retro okénko: Vzpomínáte na Tuzex? Za bony se tam daly koupit žvýkačky, kvalitní čokoláda, whisky i káva