uvařila 18. 5. 2021 18:51
Použila jsem celou kostku čerstvého droždí - 42 g a knedlíky jsem vařila v parním hrnci 30 minut.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 5. 2021 18:51
Použila jsem celou kostku čerstvého droždí - 42 g a knedlíky jsem vařila v parním hrnci 30 minut.
uvařila 4. 4. 2020 10:42
uvařila 27. 8. 2012 09:29
s křenovou omáčkou, recept na dalších stránkách
uvařila 27. 8. 2012 09:26
ukázka velikosti, na porci klidně stačí dva plátky, důležité je, knedlík ohřívat nakrájený a vložený do mikrot. sáčku v mikrovlnce, pak je jak zrovna uvařený
uvařila 27. 8. 2012 09:24
uvařila 27. 8. 2012 09:19
uvařila 27. 8. 2012 09:13
Cukroví na poslední chvíli: Ukoulejte si kokosové, medovníkové nebo datlové kuličky
Kultovní Schwarzwaldský dort je inspirován německým krojem. Jak má správně vypadat?
Jak správně připravit svíčkovou na smetaně? Na královnu omáček potřebujete dobré maso, kořenovou zeleninu a trpělivost