Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
honzam uvařil 27. 6. 2015 13:06 Hovězí guláš s vepřovými játry a domácím knedlíkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
honzam uvařil 27. 6. 2015 13:06 Hovězí guláš s vepřovými játry a domácím knedlíkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Tonda z Peče celá země nabídl vítězný recept na crème brûlée a přiznává: Budou mi chybět soutěžní výzvy
Hermelínová pomazánka na topinky: Pikantní varianta na osmaženém chlebu potřeném česnekem má luxusní chuť
30 foto Pečený bůček podle Pavla Berkyho: Pokud chcete křupavou kůrku, použijte fígl s olejem, radí semifinalista MasterChef Česko