uvařila 3. 3. 2013 17:36
Měkké maso vyjmeme,šťávu lehce ponorným mixérem rozmixujeme,doplníme tekutinu,dáme plátek másla a provaříme.Podáváme s knedlíkem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 3. 2013 17:36
Měkké maso vyjmeme,šťávu lehce ponorným mixérem rozmixujeme,doplníme tekutinu,dáme plátek másla a provaříme.Podáváme s knedlíkem
uvařila 3. 3. 2013 17:35
Maso zašijeme,na orestované slanině zprudka opečeme,přidáme celery,hříbky a vodu a dusíme.
uvařila 3. 3. 2013 17:35
Přidáme vychladlou podušenou směs,zbývající zeleninu a promícháme.Do masa prořízneme kapsu a naplníme.
uvařila 3. 3. 2013 17:35
Část surovin.Rohlíky nakrájíme,pokropíme mlékem.Přidáme rozšlehané vejce,osolíme a opepříme.
uvařila 3. 3. 2013 17:35
detail hotového okrmu
uvařila 3. 3. 2013 17:35
Hovězí kapsa v zeleninové omáčce
Jablečný ocet: Skvělý pomocník na vaření, ekologický úklid, na čistění pleti i na lesklé vlasy
Gastro výlet: Mandloňové sady v Hustopečích nedaleko Brna lákají na sběr čerstvých mandlí i ochutnání mandlovky
Pět nejlepších dipů ke grilování: Zkuste krémový koprový, pikantní meruňkový nebo petrželkový