uvařila 2. 11. 2015 19:36
Měkké maso a koření z hrnce vytáhneme a šťávu rozmixujeme.Naředíme smetanou,dochutíme,provaříme a podáváme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 11. 2015 19:36
Měkké maso a koření z hrnce vytáhneme a šťávu rozmixujeme.Naředíme smetanou,dochutíme,provaříme a podáváme
uvařila 2. 11. 2015 19:35
Na orestované cibuli osmažíme maso,přidáme všechny uvedené suroviny a pod tlakem dusíme 35 minut
uvařila 2. 11. 2015 19:35
Detail hotového pokrmu
uvařila 2. 11. 2015 19:35
Část použitých surovin
uvařila 2. 11. 2015 19:35
Hovězí kližka na jablku a mrkvi,dušená v papiňáku
Léto na záhoně: Koncem července můžeme vysévat polníček, rukolu, dubáček i klasický hlávkový salát
Domácí vaječný likér: Se smetanou, vanilkou a muškátovým oříškem chutná fantasticky a provoní celý dům
Kouzlo Orientu na vašem svátečním stole: Upečte si hříšně sladké marokánky