uvařila 6. 11. 2013 17:20
S těstovinou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 11. 2013 17:20
S těstovinou
uvařila 8. 8. 2013 18:22
Měkké maso z hrnce vyjmeme a necháme v teple.Šťávu ponorným mixérem rozmixujeme,dochutíme a podáváme
uvařila 8. 8. 2013 18:22
Plátky naklepeme,na okrajích nařízneme a opepříme.Na osmažené cibuli orestujeme,přidáme zeleninu,podlijeme a promícháme
uvařila 8. 8. 2013 18:22
Z celého kusu kližky si nařežeme silnější plátky. Ostrým nožem ukrojíme silnější plátek, nedořízneme až do prkýnka a druhým, stejně silným řezem dořízneme.
uvařila 8. 8. 2013 18:20
Část použitých surovin
uvařila 8. 8. 2013 18:20
uvařila 8. 8. 2013 18:20
uvařila 8. 8. 2013 18:19
Hovězí kližka v řapíkovo rajčatovém krému
Doba koktejlová: První drinky byly z lihovin a zázvoru, rozmach nastal v době americké prohibice, kdy vznikl i slavný Martini koktejl
Fotografka Monika Vychodilová: Když fotíte jídlo, je potřeba zachytit atmosféru. V mobilu k tomu pomůže i šikovná aplikace
Nejlepší světové kuchyně aneb cestujeme za jídlem