Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
JanaDorazinova uvařila 31. 8. 2009 12:54 Hovězí kostky na hlívě ústřičné 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 31. 8. 2009 12:54 Hovězí kostky na hlívě ústřičné 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Slavné omáčky: Sametovou velouté vařil osobní kuchař už Napoleonovi. Příprava je snadná, výsledek božský!