uvařila 12. 9. 2012 17:09
a tady už připraveno k "pomalení"
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 9. 2012 17:09
a tady už připraveno k "pomalení"
uvařila 12. 9. 2012 17:09
ještě bez vína a vývaru
uvařila 12. 9. 2012 17:09
líčka po osolení a opepření restujeme na oleji a másle
uvařila 12. 9. 2012 17:07
uvařila 12. 9. 2012 17:06
hotovo, maso, jablka, propasírovaná šťáva
uvařila 12. 9. 2012 17:06
příloha.. např. taková
uvařila 12. 9. 2012 17:06
krásné masíčko.. vidíte, jak je šťavnaté? hmmm
Souboj na talíři: Připravte si hamburger s trhaným masem jako šéfkuchař!
Blíží se velikonoční vaječná smršť! Proč vajíčka nikdy neomývat a v jaké teplotě je skladovat?
Jak doma v troubě upéct jedlé kaštany? Před pečením je dobré namočit je do vody a lepšímu loupání pak pomůže jeden fígl