Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
Petra Dvor. uvařila 27. 10. 2020 09:19 Hovězí loupaná plec na pepři a bramborové kaši 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pavel Janak uvařil 20. 1. 2019 11:39 Hovězí loupaná plec na pepři a bramborové kaši 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 20. 10. 2012 14:58 Hovězí loupaná plec na pepři a bramborové kaši 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 20. 10. 2012 14:58 Hovězí loupaná plec na pepři a bramborové kaši 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jídelníček z filmu Pelíšky: K snídani čaj a loupáček, na večeři rajská nebo knedlíky s vajíčkem a okurka