uvařila 15. 2. 2014 21:21
Bylo to mňam
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 2. 2014 21:21
Bylo to mňam
uvařila 15. 2. 2014 21:20
Na přílohu byly brambory z papiňáku podle Isindy
uvařila 15. 2. 2014 21:19
K zelenině přidáme citronovou kůru a 8minut restujeme.Přidáme k měkkému masu,pánev vypláchneme,přilijeme do hrnce a zredukujeme šťávu.Přidáme bylinky,dochutíme
uvařila 15. 2. 2014 21:19
Nudličky masa poprášíme zázvorem,na oleji orestujeme slaninu s cibulí,přidáme česnek,maso,zatáhneme a dusíme.Na máslo dáme kostičky zeleniny
uvařila 15. 2. 2014 21:19
Plátky masa naklepeme,nakrájíme na nudličkyCesnek na plátky,cibuli na céčka a slaninu na nudličky
uvařila 15. 2. 2014 21:19
Dýni a celer nakrájíme na drobné kostičky
uvařila 15. 2. 2014 21:18
Část použitých surovin
uvařila 15. 2. 2014 21:17
Detail
uvařila 15. 2. 2014 21:17
uvařila 15. 2. 2014 21:17
Hovězí nudličky na slanině,s dýní Hokkaido
Mrazu jde vzdorovat vhodným jídlem: Skvěle se hodí ovesné vločky, polévka, banán nebo něco pikantního
Smažené nudle se zeleninou a tonkatsu omáčkou: Asijské jídlo s omáčkou sladko-pikantní chuti a ovocným nádechem
Tajemství štíhlé postavy princezny Kate: Malé porce, hodně syrové zeleniny a speciální zelený nápoj k snídani