uvařila 10. 12. 2013 20:05
S nokama
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 12. 2013 20:05
S nokama
uvařila 10. 12. 2013 20:04
Mouku rozmícháme ve zbytku rajčatové šťávy,provaříme s vydušenou šťávou,přidáme česnek a dochutíme
uvařila 10. 12. 2013 20:04
Plátky naklepeme,nařízneme a okořeníme.Orestujeme špek se zeleninou,přidáme maso,podlijeme a dusíme doměkka
uvařila 10. 12. 2013 20:04
Část použitých surovin
uvařila 10. 12. 2013 20:03
S knedlíkem
uvařila 10. 12. 2013 20:03
Detail
uvařila 10. 12. 2013 20:03
Hovězí plátky(kostky)v zelenině,na rajčatové šťávě
Vlašské ořechy zlepšují paměť i náladu a prospívají také srdci. Naložte je do medu!
Žid neboli bramborák na sladko: Díky jablkům v těstě má svěží chuť, díky bramborám je krásně křupavý
Podmáslová zelňačka s houbami: Úžasně jemnou a lahodnou variantu tradiční klasiky skvěle dochutí kromě hub i kopr