uvařila 10. 1. 2012 20:01
druhý den s bramborem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 1. 2012 20:01
druhý den s bramborem
uvařila 10. 1. 2012 20:01
s knedlíkem
uvařila 10. 1. 2012 20:00
postup přípravy
uvařila 10. 1. 2012 19:59
Hovězí plátky na celeru a smetaně
uvařila 10. 1. 2012 19:59
část použitých surovin+postup přípravy
uvařila 10. 1. 2012 19:59
Hovězí plátky na celeru a smetaně
Kdy sklízet brambory? Záleží na odrůdě, ale vadnoucí a zaschlá nať je jasným pokynem vzít rycí vidle a pustit se do toho
Crème brûlée: Tak trochu jiný pudink voní vanilkou a díky karamelové krustě nahoře chutná božsky
Delikatesy z hub: Falešné škvarky z bedel a masáků, hříbková slanina nebo houbová paštika chutnají božsky