uvařila 22. 3. 2013 19:12
Přidáme zbytek syrového zelí,česnek,vodu s moukou a provaříme.Maso nakrájíme a podáváme.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 3. 2013 19:12
Přidáme zbytek syrového zelí,česnek,vodu s moukou a provaříme.Maso nakrájíme a podáváme.
uvařila 22. 3. 2013 19:12
Zasypeme celerem,zelím,podlijeme a dusíme.Měkké maso vyjmeme a šťávu rozšťoucháme.
uvařila 22. 3. 2013 19:11
Otvor v mase naplníme hořčicí,anglickou,zajistíme párátky a utáhneme nití.Na uzeném a cibuli zatáhneme maso.
uvařila 22. 3. 2013 19:11
použité suroviny
uvařila 22. 3. 2013 19:09
s bramborovým knedlíkem
uvařila 22. 3. 2013 19:09
detail hotového pokrmu
uvařila 22. 3. 2013 19:09
Hovězí plněné,v čínském zelí dušené
Sýrová roláda jako z Prostřena se stane perlou vašeho pohoštění. Má tisíce variací a příprava je jednoduchá
Pečeme s Ivou: Hruščák, koláč s hruškovými povidly a s tvarohovou náplní, pekly už kdysi dávno naše prababičky
Pravoslavný vánoční jídelníček: Čtyřicet dní půstu, a pak dvanáct chodů na stole