uvařil 22. 12. 2010 17:38
přidáme všechny suroviny, promícháme a přendáme do PH
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 22. 12. 2010 17:38
přidáme všechny suroviny, promícháme a přendáme do PH
uvařil 22. 12. 2010 17:37
maso orestujeme
uvařil 22. 12. 2010 17:36
slaninu vypečeme
uvařil 22. 12. 2010 17:34
cibuli osmažíme
uvařil 22. 12. 2010 17:33
suroviny
uvařil 22. 12. 2010 17:33
cibuli nakrájíme na měsíčky, slaninu na kostičky rajčata a olivy na plátky
uvařil 22. 12. 2010 17:33
9 nejlepších mrkvových moučníků: Upečte si skvělé mrkvové řezy nebo šátečky bez cukru!
Švestky do českých zemí přinesl Karel IV. Kde ještě dnes najdeme jejich sušírny?
Jako v peřince: Savojský řízek je šťavnatý a měkoučký díky speciálnímu obalování. S bramborovým salátem nemá chybu