uvařila 17. 5. 2014 20:14
Z masa odstraníme nitě,maso nakrájíme na plátky a podáváme s tarhoňou,nebo s rýží
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 5. 2014 20:14
Z masa odstraníme nitě,maso nakrájíme na plátky a podáváme s tarhoňou,nebo s rýží
uvařila 17. 5. 2014 20:14
Pod tlakem vaříme doměkka.Maso a část hlívy vyndáme z hrnce a zbytek rozmixuje.Do šťávy dáme nazpět hlívu a ohřejeme
uvařila 17. 5. 2014 20:14
Přidáme hlívu a necháme orestovat.Do hrnce dáme podložku na ni roládu,podlijeme a dáme bujón
uvařila 17. 5. 2014 20:14
Zavineme do rolády,utáhneme nití a na oleji prudce zatáhneme.Vyndáme z hrnce a ve výpeku orestujeme cibuli
uvařila 17. 5. 2014 20:13
Plát masa rozevřeme do tvaru otevřené knihy.Přes folii naklepeme a ochutíme náplní
uvařila 17. 5. 2014 20:13
Z masa utvoříme plát
uvařila 17. 5. 2014 20:13
Část použitých surovin
uvařila 17. 5. 2014 20:12
Detail šťávy
uvařila 17. 5. 2014 20:12
Detail masa na řezu
uvařila 17. 5. 2014 20:12
uvařila 17. 5. 2014 20:12
Hovězí roláda na hlívě ústřičné
Hitem internetu jsou netradičně připravené těstoviny s chutí cibulačky: One Pot French Onion Pasta jsou úžasně jemné a voňavé
Srbské rizoto: Retro pokrm je šmrncnutý Balkánem a neobejde se bez jedné důležité ingredience, která mu dodá tu správnou barvu
Vánoce na vídeňském císařském dvoře: Po půstu se podávala ryba a salát z polníčku, císař musel mít „tafelspitz“ a Maura v košili