Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Anna Kocikova uvařila 21. 7. 2017 18:18 Hovězí uzený jazyk s jablkovým pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 21. 7. 2017 18:18 Hovězí uzený jazyk s jablkovým pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 21. 7. 2017 18:18 Hovězí uzený jazyk s jablkovým pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Farmář radí, jak poznat správně zralé švestky na povidla a jak je správně uvařit. Pomůže vařečkový test
Pět možností, jak nastavit bramborovou kaši zeleninou. Dýně dodá barvu, celer výraznou chuť a zelí zase svěžest