uvařil 20. 12. 2009 18:09
Po vychladnutí dozdobíme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 20. 12. 2009 18:09
Po vychladnutí dozdobíme
uvařil 20. 12. 2009 18:08
upečeme
uvařil 20. 12. 2009 18:07
necháme vykynout
uvařil 20. 12. 2009 18:06
pokryjeme druhou polovinou těsta a přimáčkneme
uvařil 20. 12. 2009 18:05
1 polovinu dáme do formy a na to naskládáme hrušky a čokoládu
uvařil 20. 12. 2009 18:04
Těsto rozdělíme na poloviny, vyválíme a pak zploštíme
uvařil 20. 12. 2009 18:03
hrušky nakrájíme a namočíme do kávy
uvařil 20. 12. 2009 18:02
suroviny
uvařil 20. 12. 2009 18:01
Hrušková bábovka
Velký kalendář vánočního pečení 2023: Kdy zadělat na perníčky, kdy na linecké a kdy začít plnit a zdobit? Poradí přehledný plán
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
8 potravin, které rozhodně nepatří do mrazáku: K ledu nepatří brambory ani některé sýry!