Jak na tradiční pampeliškový med: Voní po citronu a bylinkách a postup krok za krokem zvládne i začátečník
Která část rebarbory je jedlá? Využít lze pouze správně tepelně upravené řapíky, listy jsou ve větším množství jedovaté
Rok po vítězství v Peče celá země Vojtěch Vrtiška stálé váhá, zda bude cukrářem nebo lékařem: Vše ukáže čas, říká
Anna Kocikova uvařila 11. 11. 2018 17:37 Husa pomalu pečená, předem naložená v rozmarýnovo-solném láku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 10. 11. 2018 18:57 Husa pomalu pečená, předem naložená v rozmarýnovo-solném láku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 10. 11. 2018 18:57 Husa pomalu pečená, předem naložená v rozmarýnovo-solném láku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 10. 11. 2018 18:57 Husa pomalu pečená, předem naložená v rozmarýnovo-solném láku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 10. 11. 2018 18:57 Husa pomalu pečená, předem naložená v rozmarýnovo-solném láku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak poznat kvalitní med: Zkušený včelař radí, čeho si při nákupu všímat, abyste nenaletěli a nekoupili „obarvený“ cukr