uvařila 5. 7. 2011 20:47
podávala jsem se špeclema
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 7. 2011 20:47
podávala jsem se špeclema
uvařila 5. 7. 2011 20:46
na tuku osmažíme slaninu,mrkev s celerem,přidáme až na játra všechny zbývající suroviny a dusíme 25minut.Pak přidáme játra a ještě 15minut doděláváme.
uvařila 5. 7. 2011 20:44
detail pokrmu
uvařila 5. 7. 2011 20:44
část použitých surovin
uvařila 5. 7. 2011 20:44
Husí játra v zelenině na červeném víně
Nejstarší ovoce světa a nejlepší lék na kocovinu. Čím se liší žluté banány od červených?
Grilování levou zadní: Jak připravit tuňáka, aby chutnal fantasticky? Funguje trik s máslem a alobalem
Dny chleba se po dvou letech vracejí do Pardubic. Odborníci vyberou nejlepší chléb z 80 soutěžních vzorků