uvařila 5. 7. 2011 20:47
podávala jsem se špeclema
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 7. 2011 20:47
podávala jsem se špeclema
uvařila 5. 7. 2011 20:46
na tuku osmažíme slaninu,mrkev s celerem,přidáme až na játra všechny zbývající suroviny a dusíme 25minut.Pak přidáme játra a ještě 15minut doděláváme.
uvařila 5. 7. 2011 20:44
detail pokrmu
uvařila 5. 7. 2011 20:44
část použitých surovin
uvařila 5. 7. 2011 20:44
Husí játra v zelenině na červeném víně
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Šílený jídelníček Jindřicha VIII.: Obézní milovník masového pudingu po smrti explodoval
Tvarohové knedlíky třikrát jinak: plněné meruňkami, s marcipánem nebo s ovocným přelivem
Vinné střiky už nejsou v módě, teď se pije prosecco. Víte, odkud má tohle italské víno svůj název?